Казах му, че търся един честен и почтен човек в

...
 Казах му, че търся един честен и почтен човек в
Коментари Харесай

Мария Сълкова: Честит рожден ден, Били! Рано или късно ще има „Правосъдие за всеки“

 Казах му, че диря един почтен и честен човек в тази страна, на който да покажа клипа с цел да видят кой подмята парите в колата на Деси и Били. Той ми сподели, че имали доста работа и не се занимават с такива неща след, което затвори прозорчето.

Разходих се до Народното събрание. Входът откъм катедралата „ Александър Невски “. Място, където се коват законите. Бях отворила фб с клипа, на който се вижда по какъв начин Гешев и Антон Славчев, назначен от него за началник на КПКОНПИ гонят публицистите по време на ареста с цел да не видят какво се случва след отвеждането на Деси и Били към Спортната палата. В този миг видях, че излиза Маноил Манов, оня полицай от герб и започнах да викам и му демонстрирах клипа. Той ми сподели - имаме работа не мога да се занимавам с вас. Аз не преставам да викам. Вие доста добре знаете, кой подмятна парите и кои са отговорните за този противен арест. Манов беше с двама мъже, които не разпознах. Влезнаха в стъклената дребна постройка на метри от входа на Народно събрание. Разбрах, че там се давали пропуски. Изчаках ги до момента в който, излезнат още веднъж потеглих след тях и продължава да запитвам, кой подмятна парите.

 

Манов за първи път го видях онлайн. Толкова морално неугледен човек. Най-нагло ми отговори- има съд и съдът реши. Попитах го кой съд този на Гешев и съвсем влезнах в постройката. Той избяга знаейки, че съм права. Охраната пред постройката ми желаеха персоналната карта. Отговорих им, че няма да я дам. В този миг пред входа бяха излезнали Мартин Димитров, Стоян Михалев и Панев от Демократична България. Показах им клипа оказа се, че Мартин Димитров го е гледал. Попитах го, като сте го гледали, за какво не реагирате? Защо сме ви пратили в Народно събрание? След което пристигна различен охранител, който ми сподели, че в случай че не се махна оттова, ще ми сформира протокол за непокорство и още веднъж ми изиска персоналната карта. Казах му, че съм съгласна, само че преди този момент да извикат медиите с цел да им кажа, за какво стачкувам.

 

Същите тези медии, за които приказва Венелин Петков върху който е имало напън на политици от герб. Видях и Лорел. Исках да му покажа видеото, само че и той бързаше. Знам, че тези дни са доста напрегнати с връщането от статуквото на хартиена бюлетина, само че си мисля, че е доста значим гражданския напън оня напън, който проспахме.
Днес не получих подпомагане от народните представители от Демократична България и Политическа партия. Те знаят, че са почтени, само че мълчат!

Много ме е гняв, че бях сама и нямаше кой да ме снима онлайн.
Голямо шоу беше и ще го продължа пред постройката на дпс., само че идната седмица.
Тези дни, ще си дам отмора отвън София. Имам потребност.
И доста апелирам политиците да не желаят поддръжка от „ работодателите “ си единствено предизборно!

Честит рожден ден, Били!
Бъди мощна!
Това беше моят подарък за рождения и ден!
Съсипаха ви, тъй като бяхте разнообразни. Съсипаха ви, тъй като не им се подчинихте! Защото не ви пречупиха.
Но рано или късно, ще има „ Правосъдие за всеки “

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР